Vacature: ICT Applicatiebeheerder

Market Food Group

Market Food Group (MFG) is een toonaangevende Nederlandse brood- en banketbakkerij met diverse welbekende franchiseformules, zoals ’t Stoepje en Le Perron. Le Perron is een prijswinnende biologische en duurzame franchiseformule, momenteel actief op ca. 60 locaties. Sinds 1979 is MFG actief op de markt met de bekende formule ’t Stoepje. Het marktconcept is gegroeid naar 130 franchisenemers, die op meer dan 600 locaties te vinden zijn.

MFG levert ambachtelijke, gezonde, duurzame en suikervrije producten aan zowel zakelijke klanten als consumenten. Naast het huidige assortiment is MFG voortdurend bezig om nieuwe innovatieve producten en formuleconcepten te ontwikkelen, zoals glutenvrije broden, low-carb, TEFF en cholesterolverlagend brood.

MFG beschikt over twee productielocaties, een semi-ambachtelijke bakkerij en een compleet biologische bakkerij. MFG heeft zelf ook formules, waaronder Bakkerij ’t Stoepje en Le Perron.

De ICT organisatie is state-of-the-art geautomatiseerd en georganiseerd, waarbij gebruik gemaakt wordt van de volgende applicaties Dynamics NAV uitgebreid met CRM en BI, DPS productiesysteem, Voicepicking en Office 365.

ICT Applicatiebeheerder

In de functie van ICT – Applicatiebeheerder ben je primair verantwoordelijk voor het beheer van onze systemen, netwerken en de ERP-Applicatie Navision. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de eindgebruikers op ICT-gebied. Je neemt onder andere meldingen aan, registreert ze en je geeft er prioriteit aan. Natuurlijk wordt de eindgebruiker tijdens dit hele proces door jou op de hoogte gehouden.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het beheren van de ERP-Applicatie Navision. Je handelt calls af, maakt werkinstructies en je geeft uitleg wanneer dat nodig is. Je bent ook verantwoordelijk voor het opzetten en beheren van een Knowledge-base en het testen van nieuwe processen.

Functie-eisen

Taken/ eisen

  • Het monitoren en optimaliseren van onze IT-omgeving, in samenwerking met onze IT-partners.
  • • Bestellen, installeren en configureren van PC’s, randapparatuur en applicaties.
  • • Je houdt je bezig met de registratie, doorverwijzing en voortgangsbewaking van incidenten die ontstaan zijn in ons CRM-systeem
    (Microsoft Dynamics CRM), ERP-systeem (Microsoft Dynamics NAV), Productiesysteem (DPS), Sharepoint, Office365 en andere applicaties waarmee Market Food Group werkt.
  • • Het werken met ERP-pakketten komt jou bekend voor, Navision is een pre.
  • • Je hebt een ‘hands-on’ werkhouding en je beschikt over sterke contactuele vaardigheden.

Met jouw uitgebreide kennis van diverse IT applicaties en perfecte communicatieve vaardigheden ben jij de redder in nood die alle IT gerelateerde problemen van collega’s snel weet op te lossen. Je vindt het leuk om mee te denken en te adviseren over structuren en systemen die helpen processen binnen het bedrijf te optimaliseren. Ben jij de IT topper die zich hier helemaal in kan vinden?

Aanbod:

Een veelzijdige en uitdagende baan binnen een groeiende en succesvolle onderneming. Market Food Group biedt een goed salaris (afhankelijk van kennis en ervaring). Daarnaast is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Informatie:

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sjacco Nel via sjacco.nel@marketfoodgroup.nl

 

X Sluiten